Telefon: +387 66 962 619 info@onlineparfimerija.com

O NAMA

Zašto kupovati kod nas?
Zato što smo za kratko vreme stekli ogroman broj zadovoljnih kupaca
Zato što posedujemo najveći izbor renomiranih brendova i dizajnera
Zato što u ponudi imamo ekskluzivne dizajnere koje možete pronaći samo na našim lagerima u ovom delu Evrope (Acqua di parma, Cmarriol, Etro, Annicic, Goutal, Serge Lutens)
Zato što osim standardne ponude toaletnih i parfemskih voda imamo u ponudi ogroman izbor setova, losiona za posle brijanja, mleka za telo, dezodoransa u stiku, dezodoransa u spreju, gelova za kupanje...
Zato što je rok isporuke 24h
Zato što su naši proizvodi kupljeni od legalnih distributera ili renomiranih firmi iz zapadne Evrope

Redizajn i reformulacija
Bočica ili kutija bilo kog parfema vremenom može biti redizajnirana. Redizajnirano pakovanje je novo, osveženo pakovanje parfema koje ne uključuje menjanje mirisa. - Reformulacija parfema je dodavanje ili oduzimanje određenih esencija kako bi se dobio novi miris inspirisan postojećom formulom.
Reformulaciju mirisa možete pronaći u nastavku „linije“ dizajnera ili odvojeno. Poslednjih nekoliko godina reformulacije su uslovljene zakonom o zabrani hemijskih supstanci (štetnih po zdravlje) i supstanci životinjskog porekla koje se između ostalog mogu pronaći i u parfemima. Ovaj zakon je već duže vreme na snazi u zemljama EU.

Testeri
Testeri su originalni parfemi namenjeni za testiranje postojanosti i projekcije mirisa na koži. Pakuju se u takozvane tester kutije i mogu biti sa ili bez poklopca na bočici zavisno od proizvođača. Neki testeri (retko) mogu biti bez kutije.

Legenda
After shave - 1-3% aromatičnih komponenti, može biti losion, gel, balsam, puder ili tečnost koji koriste muškarci uglavnom posle brijanja.

Eau de cologne (EDC) – 2-6% aromatičnih komponenti
Eau de toilette (EDT) – 5-15% aromatičnih komponenti
Eau de parfum (EDP) – 10-20% aromatičnih komponenti
Parfum de toilette (PDT) – 10-20% aromatičnih komponenti Parfume extract (ekstrat parfema) – 15-40% aromatičnih komponenti (najčešće 20%)
Deodorant ili deo proizvodi su supstance koje se nanose na telo da bi sprečile neprijatne mirise koji izazivaju bakterije tokom znojenja. Mogu biti u spreju, stiku i roll-on-u
Shower gel – gel za kupanje je supstanca za čišćenje tela, slična tečnom sapunu

PREGLED PO BRENDOVIMA KLIKNITE NA ŽELJENI BREND